Login | Register


All times are UTC + 1 hour


It is currently Sat Sep 23, 2017 15:47 pm




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Aug 19, 2014 23:35 pm 

Joined: Sat Apr 26, 2014 12:19 pm
Posts: 2
My game freezes evrytime I try to build an harbour.

Does anyone know how to fix this?

(Win7/64bit...)


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: Wed Aug 20, 2014 7:48 am 
- Admin -
User avatar

Joined: Tue Aug 18, 2009 13:42 pm
Posts: 760
Location: Koprulu Sector
DarthDragon wrote:
My game freezes evrytime I try to build an harbour.

Does anyone know how to fix this?

(Win7/64bit...)

its a known bug, and in the next official version it will be fixed. However, if you want to play Mirage before its released, i can give you access to a test version, having already fixed this issue


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: Sun Feb 08, 2015 5:32 am 

Joined: Sun Feb 08, 2015 4:20 am
Posts: 42
MrMorgana ,would you please give me a test version,too,i enjoy your MIRAGE MOD very much,harbour bug has haunted me for a long time.
or,DarthDragon ,may you give me the test version


Top
 Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron