Login | Register


All times are UTC + 1 hour


It is currently Tue Apr 25, 2017 11:36 am




Post new topic Reply to topic  [ 32 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
PostPosted: Sat Dec 06, 2008 1:57 am 
- Admin -
User avatar

Joined: Wed Jul 25, 2007 17:16 pm
Posts: 4895
Location: Germany
Great.

That's this weird 'Vista bug'. Maybe the Program Files folder is moved to another spot on the drive or write-protected, who knows :?

Now you could add the boosterpack

_________________
ICQ http://www.icq.com/people/327554363/


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: Sat Dec 06, 2008 4:58 am 

Joined: Thu Nov 13, 2008 9:45 am
Posts: 43
Location: England, Hampshire
Done, and it works with the booster. But after I quit I find it goes into a black screen with the paraworld cursor, and the paraworld music in the background, like the paraworld menu, I always have to force close it.

_________________
Image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Description Maker for SEAS Mod
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: Sat Dec 06, 2008 9:52 am 
- Mod -
User avatar

Joined: Sat Jul 14, 2007 15:44 pm
Posts: 13975
Location: Seldwyla
That is completely normal. ;) If you hear the PW music, press ALT+F4.

@ Tri
Yep, Program Files is write-protected because of viruses.

_________________
Image
Image
2nd Place Johnnyzocker's Tournament 2008.
2nd Place Saturday Battle Tournament 2010.
3rd Place X-Mas Tournament 2010.


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: Sat Dec 06, 2008 15:24 pm 

Joined: Thu Nov 13, 2008 9:45 am
Posts: 43
Location: England, Hampshire
Scrat wrote:
That is completely normal. ;) If you hear the PW music, press ALT+F4.


K, thanks :)

_________________
Image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Description Maker for SEAS Mod
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: Sun Dec 07, 2008 0:48 am 
- Admin -
User avatar

Joined: Wed Jul 25, 2007 17:16 pm
Posts: 4895
Location: Germany
Another tip:

- to prevent a crash use windowed mode for the editor (Main Menu -> Options)
- Not sure but I think the parameter is -windowed. Try to change the editor's shorcut. There should also be a command to set resolutions at game start



Requirements:

- PW's / Editor's resolution set lower than your desktop's: e.g. 1152x864 for 1280x1024 desktops

- The game does not support modes lower than 1024


Try it, hope it helps

_________________
ICQ http://www.icq.com/people/327554363/


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: Mon Dec 08, 2008 19:16 pm 

Joined: Thu Nov 13, 2008 9:45 am
Posts: 43
Location: England, Hampshire
Although in vista I cannot find any parameter to change it to windowed mode, I have found (by acciendent :roll:) that in vista you can change in and out of windowed mode on both paraworld and the map editor with Alt+Return(Enter).

And PW's / Editor's resolution is set lower than the desktop.

I have found with the mapeditor when I zoom out it gets very foggy, is this normal, if so is there any way round this?

_________________
Image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Description Maker for SEAS Mod
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: Mon Dec 08, 2008 19:33 pm 
- Mod -
User avatar

Joined: Sat Jul 14, 2007 15:44 pm
Posts: 13975
Location: Seldwyla
It is normal. ;)

And programs can usually been set to Fullscreen by Alt+ENTER.

_________________
Image
Image
2nd Place Johnnyzocker's Tournament 2008.
2nd Place Saturday Battle Tournament 2010.
3rd Place X-Mas Tournament 2010.


Top
 Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 32 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron