Login | Register


All times are UTC + 1 hour


It is currently Sat Aug 19, 2017 19:53 pm




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Any way?
PostPosted: Tue May 01, 2012 3:42 am 
User avatar

Joined: Sat Jul 11, 2009 23:50 pm
Posts: 118
Location: USA
is there any way to add a army controller to mirage?

_________________
Image


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: any way???
PostPosted: Tue May 01, 2012 8:08 am 
- Mod -
User avatar

Joined: Sat Jul 14, 2007 15:44 pm
Posts: 13992
Location: Seldwyla
If every of those 200 units got their own slot, 3/4 of your screen would consist of AC

_________________
Image
Image
2nd Place Johnnyzocker's Tournament 2008.
2nd Place Saturday Battle Tournament 2010.
3rd Place X-Mas Tournament 2010.


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: any way???
PostPosted: Tue May 01, 2012 13:17 pm 
- Admin -
User avatar

Joined: Tue Aug 18, 2009 13:42 pm
Posts: 760
Location: Koprulu Sector
exactly (ofc if you have only units with 1 supply)

anyways, i much more like the way to have few units, which are important, than to have a bunch of nothing ^^. And also pw can't well handle to many units...

Too bad that SEK didn't use the old concepts to make the game, with all the inventory and other stuff. That would have been much better =(

_________________
The Dustriders are nomads, who endlessly roam the parallel world with their tamed dinosaurs, which they use both as riding animals and as powerfull combat units, designed to strike fear into the hearts of their enemies.
Feel the power as you destroy enemy after enemy using the T-Rex Titan, the king of dinosaurs!


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: any way???
PostPosted: Wed May 02, 2012 2:42 am 
User avatar

Joined: Sat Jul 11, 2009 23:50 pm
Posts: 118
Location: USA
oh so i have to use the 200 supply and then i should get 3/4 of AC?

_________________
Image


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: any way???
PostPosted: Wed May 02, 2012 22:31 pm 
- Mod -
User avatar

Joined: Sat Jun 21, 2008 17:57 pm
Posts: 115
you can still use the normal AC quite well, even with the 200 supply limit, i meen lets face it when you get to titains and other powerful units they cost quite a bit of supply between them so you can get away with most of the units being in the AC obviously if you level all your units up to level 4 then you will only be able to see the first 3 units but if you have that many at level 4 then you obviously have the skulls needed to level any up again that might get killed without you noticing

_________________
Image

Thanks to Henry for making the animation


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: any way???
PostPosted: Thu May 03, 2012 9:48 am 
- Admin -
User avatar

Joined: Wed Jul 25, 2007 17:16 pm
Posts: 4897
Location: Germany
wafflefries777 wrote:
oh so i have to use the 200 supply and then i should get 3/4 of AC?


The army controller shows 52 units. In its current state it will only display those units who fit into the 5-level pyramid. If you produce more than three level-4 units, only the first three will be shown in the AC.

Because titans have a supply of 10, unlike e.g. workers who have 1, you can produce up to 20 titans by killing all other units in your army. Only three of them will be shown in the army controller, plus one more if you level one titan up to level-5. In this case he uses the one level-5 slot

A new army controller could show all units but it would need smaller images for level-1 units. Technically this is a lot of work, too. At least thats what those who have tried to do it told me so far

Maybe one day... :wink:


To use the old 52-units-armycontroller in 200-supply games, turn it on in the main menu -> settings/options -> turn on army controller

_________________
ICQ http://www.icq.com/people/327554363/


Top
 Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: