Login | Register


All times are UTC + 1 hour


It is currently Mon Nov 20, 2017 6:47 am




Post new topic Reply to topic  [ 106 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Author Message
PostPosted: Thu Jun 25, 2015 14:55 pm 
- Admin -
User avatar

Joined: Wed Jul 25, 2007 17:16 pm
Posts: 4898
Location: Germany
Ask away, hopefully we can help you :)

_________________
ICQ http://www.icq.com/people/327554363/


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: Thu Jun 25, 2015 17:40 pm 

Joined: Thu Jun 25, 2015 12:53 pm
Posts: 2
I had a question regarding the installation but thankfully i managed to fix it. I'm not exaggerating by saying this but i have been trying to fix this for at least 3 years, and I made it today. :D


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: Fri Jun 26, 2015 8:10 am 
- Admin -
User avatar

Joined: Sat Apr 18, 2009 14:17 pm
Posts: 1979
I had a bug where I couldn't play Multiplayer because of Hamachi once for some years, and when I fixed it I probably felt the same as you do now ^^

_________________
I've never seen code like this.

CEP Moddb | CEP download
ParaWelt TicTacToe | Multiplayer TicTacToe/4 gewinnt/etc v1.2


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: Sat Jun 27, 2015 16:41 pm 
- Multi-Tribe -
User avatar

Joined: Sat May 07, 2011 17:33 pm
Posts: 33
Location: Spain
Billgun wrote:
Is this forum officially dead or can I still ask a question?

Of course. You can ask whatever you want.

_________________
http://www.last.fm/user/lucidreams_


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 24, 2017 9:19 am 

Joined: Fri Feb 24, 2017 9:10 am
Posts: 1
Hello,

Hope someone can help me :) So I have win 10 64bit, installed the Paraworld, the booster pack and the win7 patch, the game starts, first it made only a grey screen, when I put it down to windowed mode, the intro and everything started perfectly. When I'm trying to start a campaign the loading screen comes up, but it's not loading, nothing happens :( I've tried to start a custom game, but I can't click on start or even the back button :/ I've tried to run the game in different compatibility modes, as administrator, but sadly still nothing :( Can you please help me to solve this problem?


Top
 Offline Profile  
 
PostPosted: Fri Feb 24, 2017 12:20 pm 
- Admin -
User avatar

Joined: Tue Aug 18, 2009 13:42 pm
Posts: 771
Location: Koprulu Sector
hi Mantzy!

Please visit http://www.para-welt.com/tavern/ so that i can help you in realtime. Also if you don't have problems with remote desktop assistance, install please teamviewer (the easiest way for me to identify the problem)


Top
 Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 106 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: